www.hazretimehdi.com
ana sayfa- site haritası
 
 

 

Erbakan Hocamız'ın vefatına işaret eden hadis



Zuhurundan hemen önce bir halifenin ölümünde ihtilaf olacaktır... Kendisi (Hz. Mehdi (as)) istemediği halde ondan ortaya çıkmasını talep edecekler ve sonunda Rükun (Kabenin köşesi) ile Makam (Hz. İbarahim’in makamı) arasında ona biat edeceklerdir. (El-kavlu’l muhatasar fi alamet-il mehdiyy-il muntazar, Hadis no 13)

 

ADNAN OKTAR: “Zuhurundan hemen önce bir halifenin ölümünde ihtilaf olacaktır.”Bir halifenin; halife derken, Müslümanların lider gibi gördüğü, İslam aleminin lider gibi gördüğü, sevdiği bir insan vefat edecek. Kim bu? Erbakan Hocamız. “İhtilaf olacak”, halen şu an ihtilaf var. O ihtilafın sancılarını duyuyorsunuz zaten, değil mi, mesela Fatih’e yapılan çirkin muamele, çirkin tavırlar bu hadise işaret ediyor işte. “Zuhurundan hemen önce bir halifenin ölümünde ihtilaf olacaktır.” Çünkü Erbakan Hocamız bütün İslam aleminde hakikaten lider gibi kabul ediliyordu, bir nevi sanki halife gibi, bir lider gibi kabul ediliyordu.
 

 
 

ANA SAYFA - SİTE HARİTASI

Yazar Hakkında - Diğer Siteler

Bu sitede yayınlanan tüm materyali, siteyi referans göstermek koşuluyla telif hakkı ödemeksizin kopyalayabilir ve çoğaltabilirsiniz. www.hazretimehdi.com

TÜRKÇE KURAN-I KERİM - BİZE DESTEK OLUN - HADİS KÖŞESİ