www.hazretimehdi.com
ana sayfa- site haritası
 
 

 

Peygamberimiz (sav), Hz. Mehdi (as) döneminde televizyon ve telekomünikasyon araçlarının varlığına hadislerinde işaret etmiştir



 
O'nun dostları bulutlara binip istedikleri yere gidebileceklerdir (Uçak teknolojisine işaret ediyor olabilir [En doğrusunu Allah bilir])
 
İmam (as) (Hz. Mehdi (as)) dünyanın doğu ve batısını (manen) fethedip islam’ı (islam ahlakını) dünyanın dört bir yanına egemen kılacaktır... ALLAH TEALA İNSANLARA ÖYLE BİR GÜÇ VERECEK Kİ, HERKES OLDUĞU YERDE ONUN (HZ. MEHDİ (AS)'IN) SÖZLERİNİ DUYACAK ve İmam (a.s) islam'a hayat verecektir... (Bihar'ul-Envar, c. 52, s. 279 ve c. 53, s.12 ikmal'ud- Din, c. 2, s. 367)
 
HZ. MEHDİ (A.S.) İÇİN KAİNAT AVUCUNUN İÇİ KADAR AÇIK OLACAK. (Bihar-ül Envar, cilt 52, s. 328)
 
İşler ehline [Hz. Mehdi’ (a.s.)’a] emanet edildiğinde Yüce Allah onun için dünyanın en alçak bölümünü yükseltecek, en yüksek yerleri de alçaltacak. ÖYLE Kİ, TÜM DÜNYAYI AVUCUNUN İÇİNİ GÖRDÜĞÜ GİBİ GÖRECEK. İçinizden hanginizin avucunun içinde bir saç teli olsa onu göremez? (Bihar-ül Envar, 5.cilt, s. 328)
 
Kaim (Hz. Mehdi (as)) çıktığında, insanların imamlarıyla aralarında bir postacı olmayacak.  O (HZ. MEHDİ (AS)) ONLARA (DÜNYAYA) KENDİ MEKANINDAN SESLENECEK, ONLAR DA  KONUŞMASINI DİNLEYECEK, HATTA ONU GÖRECEKLER. (Müntekab-ül Ezhar, s. 483)

 

 
 

ANA SAYFA - SİTE HARİTASI

Yazar Hakkında - Diğer Siteler

Bu sitede yayınlanan tüm materyali, siteyi referans göstermek koşuluyla telif hakkı ödemeksizin kopyalayabilir ve çoğaltabilirsiniz. www.hazretimehdi.com

TÜRKÇE KURAN-I KERİM - BİZE DESTEK OLUN - HADİS KÖŞESİ