www.hazretimehdi.com
ana sayfa- site haritası
 
 

 

El Kaide ve IŞİD Hz. Mehdi (as)’ın çıkış alametidir.



 

96- Gaybet Numani:İbni Ukdah, o da Ahmet ibn Yusuf’dan, o da İbni Mehran’dan o da İbn’i Batini’den, o da babasından, o da Vuhaib’den, o da Ebu Beşir’den, o da İmam Muhammed Bakır’den tahric etti:

“Süfyan ve Hurasani’nin çıkışı bu dönem içinde gerçekleşir. BİR TESPİH TANELERİ GİBİ BİRİ DİĞERİNİ TAKİP EDER. ACI HER YANDAN SARAR. SUFYAN VE HORASANİ’YE KARŞI KOYAN BEDBAHT OLUR.” FALANCA AİLENİN YÖNETİMİ KAYBETMESİ ÇANAK ÇÖMLEĞİN KIRILIŞI YADA ELİNDE BİR ÇANAK OLAN ADAMIN YÜRÜRKEN ÇANAĞINI KIRMASI GİBİDİR. DİKKAT ETMEDİĞİ BİR ANDA ELİNDEN DÜŞER. İŞTE SALTANATLARINI KAYBEDİŞLERİ DE BÖYLE OLUR. DEVLETLERİ ELLERİNDEN GİDERKEN BU KADAR GAFİL OLACAKLARDIR.

(Beklenen Mehdi, Allame Muhammed Bakır el-Meclisi, Biharul Envar İngilizce Tercümesi, Cilt 13 (Eski Baskı)/ Cilt 51-52-53 (Yeni Baskı), Gaybet Kitabı, İmam Mehdi – On İkinci İmam, Bölüm II, Tercüme eden; Sayyid Athar)

 

 

 
 

ANA SAYFA - SİTE HARİTASI

Yazar Hakkında - Diğer Siteler

Bu sitede yayınlanan tüm materyali, siteyi referans göstermek koşuluyla telif hakkı ödemeksizin kopyalayabilir ve çoğaltabilirsiniz. www.hazretimehdi.com

TÜRKÇE KURAN-I KERİM - BİZE DESTEK OLUN - HADİS KÖŞESİ